Forestil dig en verden hvor vi mennesker, ledelse og organisationer handler med større bevidsthed, medfølelse og visdom – og forfølger inspirerende og meningsfulde formål

Download min GRATIS Heartfulness meditationsguide

Væk dit medfølende hjerte og BOOST din kapacitet for større empati og medfølelse – og bring dig i større samhørighed med dine medmennesker

 
 

Du får

 • 1 lydguide til personlig brug
 • 1 lydguide til ledere
 • 1 lydguide med grundig introduktion

01 freebie

Dit udbytte

 • Større grad af venlighed og tillid
 • Større evne til omsorg og hjælpsomhed
 • Større tolerance og rummelighed
 • Mere livsgivende kommunikation og relationer
 • Større evne til resonans og indlevelse
 • Større grad af taknemmelighed og generøsitet
 • Åbner for kilderne til større indre ro, fred og balance
 • Større velvære, vitalitet og naturlig glæde
 

JA TAK! - lad mig komme igang...

Du får samtidig FRI adgang til mit e-baseret Wisdom Community og modtager dermed mit nyhedsbrev, hvor du får del i vital eliksir af inspiration, historier og eksklusive tilbud. Afmeld med et enkelt klik.

Hej - mit navn er Bensaid Vincent

 

I alt hvad jeg laver, hjælper jeg mennesker, ledelse og organisationer med at leve med større bevidsthed, medfølelse og visdom - og forfølge inspirerende og meningsfulde formål, der leder mod bæredygtige liv.

Det gør jeg fordi tror på, at det vil bringe verden i større balance og gøre det til et mere berigende, glædesfuldt og fredeligt sted at være.

Min kerne ekspertise er ledelse af RETREATS. En årtusind gammel praksis for menneskelig transformation, som jeg har RE-designet til vore moderne tid og mennesker - og sammenvævet med eksistentialisme, nyere hjerneforskning og forskningsbaseret viden om nervesystemet.

Blandt de mennesker jeg har ledet i RETREATS finder du direktører, chefer og ledere fra både det private erhvervsliv, kommuner, regioner og staten samt progressive konsulenter og intentions drevne ildsjæle.

Er du klar til et liv hvor du som både menneske og leder forener et intentions og formåls drevet liv med vitalitet og balance båret af KLARHED, HJERTE, INTEGRITET og MOD - trods livets iboende eksistentielle grundvilkår. Det er vejen til din egen visdom i handling.

2628 3800

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Læs MIN historie

Mit arbejde

Wisdom Consulting

Står du, dit team eller organisationer med komplekse ufordringer og vigtige intentioner?

Jeg guider jer til nye dybder af jeres fællesskab, når I har behov for at rykke tættere sammen og knytte tætte bånd - fordi I har ambitioner om, at gøre vildt vigtige intentioner til virkelighed.

Jeg designer og faciliterer kundedesignede Retreats, transformative forløb og lederudviklingsforløb der hjælper jer med, at forbinde jeres ambitioner og potentialer med et større formål der bibringer betydelig forskel.

 

 
Bensaid Sahara Retreat logo 350x250

 10 dages Wilderness Nature Quest i Sahara Ørkenen. En Journey der tager dig til nye dybder af hvem du er og hvad du er, og i sporet på et meningsfuldt formål og vækker dit medfølende- og vilde løvehjerte.

 

Læs MERE

Bensaid Silent Wisdom Retreat logo 350x250

5 dages Silent Retreat i smuk natur nær Mols bjerge. En journey der åbner for stilhedens nektar og kilderne til større bevidsthedsmæssig vågenhed og klarhed og vækker dit medfølende hjerte til live.

 

Læs MERE

Bensaid Mentoring logo 350x250

Invitation til 1:1samtaler og livs vandring med HJERTE, DYBDE og KANT - jeg er din eksklusive bjergfører der med filosofisk kant hjælper dig i udforskningen at livets eksistens, både som leder og menneske.

 

Læs MERE

Testimonials

 

Hør om ondt i maven og stress, at operere fra et dybere sted og efterlade verden et bedre sted end man fandt den.

Mød ejer lederen Søren, den visionære og ydmyge kommunal Direktør Lisbet og den garvede selvstændige konsulent Lene berette fra deres Wilderness Nature Quest i Sahara Ørkenen.

 

Mød her Lene fortælle om sin rejse i vort mentorforløb - om next level som konsulent efter over 20 års erfaring.

 

 

Martin Andersen

"Forløbet understøtter varige forandringer i adfærd og tankemønstre – for den som ønsker det, naturligvis. Jeg tror det skyldes flere ting: Indholdet, naturligvis – men også de fysiske rammer i Sahara og ikke mindst Bensaids evner som facilitator. Han evner at skabe en stemning af fokus, nærvær, opmærksomhed og eftertanke."

Martin Andersen
Chefkonsulent HR
Folketingets Administration

Tine Huge

"Det blev en rejse, beyond words bl.a. fordi langsomhed og stilhed var en af ingredienserne i Bensaids formidable guidance undervejs. Der skal lyde et stort tak for til Bensaid for med stor nænsomhed, indlevelse, vid og venlighed at tage os med ind i det univers han selv tror på en sådan måde, at jeg - som selv normalt er en af dem, der holder processer for andre - overgav mig fuldt ud til min egen proces."

Tine Huge
Ejer og Procesfacilitator
Huge

Events

31

oktober

2019

Sahara Retreat

10 dages Wilderness Nature Quest i Sahara Ørkenen. En Journey der tager dig til nye dybder af hvem du er og hvad du er, og i sporet på et meningsfuldt formål og vækker dit medfølende- og vilde løvehjerte.

Tid og sted : 31. oktober - 9. november 2019 Sahara Ørkenen i Marokko

15

September

2017

Compassion in Rethink Activism Festival

- Compassion som vital kraft i aktivisme

Ved Rethink Activism Folkefestival i Aarhus faciliterer jeg tre Event med fokus på Compassion i Aktivisme - "Compassion in Business and Organization" "Peace and Compassion Walk" og Compassion Meditation"

Tid og sted : Fredag den 15. - Søndag den 17. september i Aarhus

26

Oktober

2019

Noble Heart Day

- Cultivating Compassion

Deltag i dette heldags Event der inspirere dig med kraftfulde discipliner til større EMPATI og MEDFØLELSE, som har potentiale til at bringe dig i større forbundethed med dine medmennesker.

Tid og sted : Lørdag 26. Oktober 2019 Aarhus

7

December 

2019

Noble Heart Day

- Cultivating Compassion

Deltag i dette heldags event der inspirere dig med kraftfulde discipliner til større EMPATI og MEDFØLELSE, som har potentiale til at bringe dig i større forbundethed med dine medmennesker.

Tid og sted : Lørdag den 7. december 2019 København

20.

November

2019

Den Resiliente Frontlinjemedarbejder

- Styrk din modstandsdygtighed og bevar motivationen, gejsten og belancen

Deltag i dette intensive 2 dags kursus for velfærdshelte i den sociale og sundhedsmæssige velfærdssektor - for dig vil ønsker solid viden og inspiration til praksisdiscipliner til kultivering af større kapacitet Resiliens, Compassion og Relationskompetencer og bevare motivationen, gejsten og balancen.

Tid og sted : 20. - 21. november 2019 i Aarhus

Blog – følg med i visdomsposten

Her på min blog "visdomsposten" inviterer jeg dig lidt tættere på og deler viden med afsæt i mine egne tanker, holdninger og erfaringer krydret med inspiration ude fra den store verden. Jeg vil være glad og taknemmelig for, hvis du vil engagere dig i mine blog indlæg, så vi i fællesskab kan berige og kultivere dialogen.

Gå til bloggen

 

 • Carl Ras
 • Folketinget
 • GreenPipe
 • NLP-huset
 • Region Midt
 • Slagelse Kommune

Min filosofi - Explore your wisdom

07 min filosofi figur 2

Explore your wisdom er en praksisfilosofi og en rejse i livets eksistens der tager dig til nye dybde af hvem du er.

Det er en eksplorativ livsrejse der i sandhed hjælper dig med at forene din menneskelige vitalitet og balance med et intentions og formåls drevet liv båret af KLARHED, HJERTE, INTEGRITET og MOD - trods livets iboende eksistentielle grundvilkår. Det er vejen til din egen visdom i handling.

Explore your wisdom er en filosofi der sammenvæver discipliner fra årtusinder gammel visdoms praksis for menneskelig transformation, den eksistentielle filosofi, nyere hjerneforskning og forskningsbaseret viden om nervesystemet.

Lad os holde kontakten

Vær med i mit e-baseret Wisdom community og modtag mit nyhedsbrev hvor DU får del i vital eliksir af inspiration, historier og eksklusive tilbud.

Du får allerede i dag fri adgang til min Heartfulness meditations lyd guide der vækker dit medfølende hjerte og BOOSTER din kapacitet for større empati og medfølelse - og bringer dig i større samhørighed med dine medmennesker.

 

Sign up!

Ingen spam!
Kun inspiration der hjælper dig til et mere livsberigende liv.
Afmeld dig med et enkelt klik.

Back to Top