Events

31

oktober

2019

Sahara Retreat

10 dages Wilderness Nature Quest i Sahara Ørkenen. En Journey der tager dig til nye dybder af hvem du er og hvad du er, og i sporet på et meningsfuldt formål og vækker dit medfølende- og vilde løvehjerte.

Tid og sted : 31. oktober - 9. november 2019 Sahara Ørkenen i Marokko

15

September

2017

Compassion in Rethink Activism Festival

- Compassion som vital kraft i aktivisme

Ved Rethink Activism Folkefestival i Aarhus faciliterer jeg tre Event med fokus på Compassion i Aktivisme - "Compassion in Business and Organization" "Peace and Compassion Walk" og Compassion Meditation"

Tid og sted : Fredag den 15. - Søndag den 17. september i Aarhus

26

Oktober

2019

Noble Heart Day

- Cultivating Compassion

Deltag i dette heldags Event der inspirere dig med kraftfulde discipliner til større EMPATI og MEDFØLELSE, som har potentiale til at bringe dig i større forbundethed med dine medmennesker.

Tid og sted : Lørdag 26. Oktober 2019 Aarhus

7

December 

2019

Noble Heart Day

- Cultivating Compassion

Deltag i dette heldags event der inspirere dig med kraftfulde discipliner til større EMPATI og MEDFØLELSE, som har potentiale til at bringe dig i større forbundethed med dine medmennesker.

Tid og sted : Lørdag den 7. december 2019 København

20.

November

2019

Den Resiliente Frontlinjemedarbejder

- Styrk din modstandsdygtighed og bevar motivationen, gejsten og belancen

Deltag i dette intensive 2 dags kursus for velfærdshelte i den sociale og sundhedsmæssige velfærdssektor - for dig vil ønsker solid viden og inspiration til praksisdiscipliner til kultivering af større kapacitet Resiliens, Compassion og Relationskompetencer og bevare motivationen, gejsten og balancen.

Tid og sted : 20. - 21. november 2019 i Aarhus

Lad os holde kontakten

Vær med i mit e-baseret Wisdom community og modtag mit nyhedsbrev hvor DU får del i vital eliksir af inspiration, historier og eksklusive tilbud.

Du får allerede i dag fri adgang til min Heartfulness meditations lyd guide der vækker dit medfølende hjerte og BOOSTER din kapacitet for større empati og medfølelse - og bringer dig i større samhørighed med dine medmennesker.

 

Sign up!

Ingen spam!
Kun inspiration der hjælper dig til et mere livsberigende liv.
Afmeld dig med et enkelt klik.

Back to Top