Det vigtigste, du bør vide om mig...

Mit navn er Bensaid Vincent Jlil

Jeg er født i Danmark i 1972 og har to kulturel baggrund med en marokkansk far og danske mor og opvokset i et af kongeriget Danmarks mest udsatte områder, Gellerup Parken ved Aarhus.

Med afsæt i en række resolutte og konsekvente beslutninger som 19-årige, brød jeg med et liv på kanten i det socialbelastede miljø i Gellerup og flyttede til Aarhus C. Fyldt med vilje, disciplin og vedholdenhed, udviklet gennem sport, især boksning og beriget med solide rollemodeller tog mit liv et sporskifte i en positiv retning.

Da jeg var i begyndelsen af 20 'erne tog min personlige rejse yderligere dybde, her gennemgik jeg et 1-årigt forløb som privatelev hos en moderne mystiker med afsæt i indiansk kriger og offer filosofi med træning i praksisdiscipliner fra visdomstraditioner. Jeg blev inviteret til kongedisciplinen på visdomsrejsen, meditation og Retreat/tilbagetrækning. Verden og livet blev åbnede sig for alvor for mig.

Det var i disse år min passion for den eksistentielle dimension af livet og lederskabet blev født, som senerer skulle vise sig, at blive foldet fuldt ud, både personligt og professionelt.

Bensaid Vincent

 

Knap 10 år senere vendte jeg tilbage til det socialbelastede miljø, men nu i en helt anden rolle og beriget med en uddannelse som socialpædagog og klar med et positivt bidrag til de marginaliserede unge.

Efter yderligere 10 år senere tog jeg skridtet og stiftede egen virksomhed, Vincent & Partnere ApS, med det dedikerede formål, at bidrage til radikal og gennemgribende fornyelse af det sociale velfærdsområde. Det blev til 7 år med design og facilitering af udviklings- og forandringsprocesser, ledelses og organisationsudvikling, hvor jeg har skabt en række værdiskabende resultater i både Regioner og kommuner.

Parallelt med mit virke i Vincent & Partnere fortsatte min egen indre rejse i livet med interesse og passion for den eksistentielle dimension. En rejse der især fir eliksir i mødet med meditationslære af høj kaliber og flere tilbagetrækninger i både Sahara Ørkenen og Sinai Ørknen, hvor også porten til min egen visdom åbnede sig og sporet lagt for hvad jeg i dag laver.

 

Mit professionelle liv og min eksistentielle rejse begyndte langsom at sammenvæves, idet jeg begyndte at faciliterer forløb i Sahara Ørknen i Marokko med fokus på indre kapacitetsopbygning og eksplorativ forandringsledelse for ledergrupper og Eksistentielle fordybelsesprocesser for alle med lyst og interesse for og yderligere ledelse af Retreat for både ledere og private her i Danmark.

I 2016 tog jeg konsekvensen af denne begyndende sammenvævning og fuldendte processen med skabelsen af UNIVERSET Bensaid Vincent, hvor jeg inviterer mennesker, ledelse og organisationer ind i stilhedens mysterium og leder dem på sporet af større bevidsthed, medfølelse og visdom - og udforskningen af et inspirerende og meningsfuldt formål.

Udover min social pædagogiske uddannelse er jeg uddannet systemisk- og anerkendende Coach fra Metropol, Facilitator og Procesleder fra CENFAC og gennemført 3 årigt uddannelses- og træningsprogram "Sustainable  Leadership and Co-Creation – Practicing presencing" hos Sustainable Leadership og Presencing Institute ved MIT.

Min rejse betyder, at jeg i dag er beriget med over 19 års erfaring med menneskelig udvikling der omfatter mere end 12 års socialt arbejde på det specialiserede felt, 7 års konsulentarbejde i egen virksomhed med udviklings og forandringsprocesser, ledelses og organisationsudvikling i både det offentlige og private, ledet Retreat for grupper i både Sahara Ørkenen og Danmark, 5 års egen terapi, 1årige elevforløb i visdomspraksis og næsten 20 års meditationspraksis med træning fra lærer med høj kaliber hvor jeg fortsat modtager kontinuerlig sparring fra min mentor.

 

2628 3800

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lad os holde kontakten

Vær med i mit e-baseret Wisdom community og modtag mit nyhedsbrev hvor DU får del i vital eliksir af inspiration, historier og eksklusive tilbud.

Du får allerede i dag fri adgang til min Heartfulness meditations lyd guide der vækker dit medfølende hjerte og BOOSTER din kapacitet for større empati og medfølelse - og bringer dig i større samhørighed med dine medmennesker.

 

Sign up!

Ingen spam!
Kun inspiration der hjælper dig til et mere livsberigende liv.
Afmeld dig med et enkelt klik.

Back to Top