"Jeg har haft fornøjelsen at deltage i Bensaids Eksistentielle fordybelsesproces og Retreat Sahara Ørkenen i Marokko. Jeg har fået kontakt med et dyrebart nærvær i mig selv, igennem processen og den meditative praksis"

Jørgen Wedele-Petersen

 

Mentoring og Coaching

"Som teamleder for et botilbud for voksne udviklingshæmmede, har jeg sideløbende med et projektforløb med Bensaid Vincent ligeledes gennemgået et forløb med ledersparring.

Ledersparringen har i høj grad bidraget til, at jeg føler mig rustet til at løfte og videreføre det projekt som Vincent & Partnere har arbejdet med gennem 10 måneder.

Personligt og fagligt oplever jeg, at jeg har fået meget ud af sparringen. Jeg er blevet opmærksom på ting i min adfærd, som jeg har reflekteret over og arbejder på at ændre, og det oplever jeg, at der er kommet nogle positive resultater ud af.

I forhold til min faglige rolle som Teamleder, har det også været en god oplevelse, at Bensaid har været parat til at indpasse i sit program for sparringen, det der lige fyldte meget for mig i hverdagen. Jeg har fået gode råd, sparring og lagt en strategi for, at gå ind i de problemstillinger der var her og nu.

Det har bidraget til, at jeg har følt mig mere sikker i hvordan jeg går ind i svære problemstillinger og opgaver.

Jeg er blevet mere bevidst om mine stærke og svage sider, og hvordan jeg kan arbejde med dem.

Jeg har været glad for den personlige relation mellem Bensaid Vincent Jlil og mig selv. Han har udvist stor tillid og inspireret til, at jeg kunne arbejde med, at få løst de problemstillinger, vi har haft på bordet. Det har givet mig stor tryghed i mit daglige arbejde"

Bjørn Georgsen

Teamleder
Lindegården
Billund Kommune

Lad os holde kontakten

Vær med i mit e-baseret Wisdom community og modtag mit nyhedsbrev hvor DU får del i vital eliksir af inspiration, historier og eksklusive tilbud.

Du får allerede i dag fri adgang til min Heartfulness meditations lyd guide der vækker dit medfølende hjerte og BOOSTER din kapacitet for større empati og medfølelse - og bringer dig i større samhørighed med dine medmennesker.

 

Sign up!

Ingen spam!
Kun inspiration der hjælper dig til et mere livsberigende liv.
Afmeld dig med et enkelt klik.

Back to Top